Dieta-fulger cu apă şi lămâie: Scapă rapid de 10 kilograme!

Dieta fulger

Conținutul

  În fapt, merele sunt disponibile indiferent de sezon, așa că această cură de slăbit este la îndemâna oricui dorește să scape de kilograme, scrie sfatulparinților. Nu mai punem la socoteală costul redus al acestei diete de doar 5 zile, în care sunt garantate 5 kilograme în minus. Dieta cu mere pentru fiecare zi Dieta cu mere — Ziua 1 — Nu ai voie să consumi altceva decât mere, însă într-o cantitate considerabilă. Nu poate fi depășit, însă 1,5 kilograme.

  slimming akupuntur jakarta

  Cele trei mese principale vor fi, astfel, înlocuite cu mere. Dieta cu mere — Ziua 2 — Meniul este ceva mai variat.

  pierdeți greutatea dvs super repede

  La micul dejun vor fi consumate doar mere. La prânz un singur măr, o salată de legume și două felii de brânză slabă stropită cu zeama de lămâie. La cină, vor fi consumate 3 mere.

  rodney pierdere în greutate

  Dieta cu mere — Ziua 3 — Micul dejun va consta într-un măr, o felie de pâine integrală cu o dieta fulger de șuncă de curcan. La prânz se poate consuma o salată verde, cu ceapă, doi morcovi rași și un măr la desert. Cina va fi alcătuită din 3 mere.

  intensitatea de ardere a grăsimilor

  Dieta cu mere — Ziua 4 — La micul dejun se va servi un măr, dieta fulger felie de pâine integrală cu o felie de șuncă de curcan. Prânzul constă într-o salată de legume fierte, fără cartofi, de grame de ton în conservă și un măr.

  pierderea în greutate cu omnitriție

  Pentru cină sunt suficiente 3 mere și un bol de lapte degresat cu cereale. Dieta cu mere — Ziua 5 — În ultima zi de dietă, la micul dejun trebuie pregătit un ou fiert alături de o felie de pâine integrală și un măr.

  Aparatul a planat câteva secunde și a dispărut Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i respecți cu strictețe, fără niciun fel de abatere, dacă vrei să ajungi la rezultatele promise. În prima zi, imediat după ce te-ai trezit, trebuie să bei un pahar cu apă călduță de ml în care să storci zeama de la o lămâie. Acest obicei trebuie urmat în toate diminețile acestui regim.

  La prânz este recomandată o salată de crudități cu de grame de carne de vită sau pui și un măr. Cina va consta în alte 3 mere.

  pierde simbolul in greutate

  Bineînțeles, având în vedere cantitatea mare de mere, cei care știu că au probleme digestive sau nu pot consuma mere crude trebuie să evite acest tip de dietă.