Iosif Apretroaei

Iosif Transport

Țări: Regatul Unit

DE CE SA ALEGI IOSIF  TRANS?

✓ Preluare si livrare pachete Door to Door Anglia Romania

✓ Masini Mercedes noi anul 2015 si 2018

✓ Sistem de incalzire rapida de tip sirocou

✓ Nu lasam coletul sau bagajul tau pe mana persoanelor necunoscute din firmele de curierat

✓ AC, TV, Scaune confortabile si spatiu mare pentru picioare

✓ Spatiul interior este modificat si adaptat pentru calatoriile pe distanta mare Anglia Romania

✓ Ventilatie cu care asiguram 10 grade C doar la bagaje

 

Servicii de transport colete si calatori gandite special pentru tine!

Descopera serviciile noastre rapide si sigure de transport colete si calatori pe ruta Anglia Romania si retur.

 

IOSIF  TRANS asigură transportul calatorilor, a bagajelor si coletelor din Anglia catre România, in special din Londra catre Bacau, Roman dar si in toate judetele Moldovei cu masini Mercedes noi din anul 2015 si 2018. Microbuzele au toate reviziile tehnice la zi, iar șoferii au experiență internaționala dobandita din cursele de transport persoane catre Anglia. Saptiul interior este modificat si adaptat pentru calatoriile pe distanta mare, ca tu să călătorești în siguranța si confort, către cei dragi ție.

 

Transport persoane

(Romania – Anglia si retur

Transport colete

(Romania – Anglia si retur)

Transport colete Anglia Romania – cum avem grija de pachetele trimise de tine?

Stim si noi cat este de greu sa cari dupa tine prin Londra cutii sau valize, pentru a le trimite acasa. De multe ori trebuie sa renunti la mai multe lucruri pentru ca iti este aproape imposibil sa transporti prin autobuzele londoneze sau metroul mereu aglomerat volume mari.

Stim foarte bine prin ce treci cand astepti ore si ore sa poti trimite un pachet. Cunoastem stress-ul si nervii cand nu stii pe cine sa mai suni pentru informatii despre ora la care ajunge masina la locul de intalnire.

Stim, de asemena, cat de dezamagite pot fi persoanele de acasa cand primesc un colet deteriorat sau incomplet .

Din aceste motive oferim un serviciu de livrare si predare a coletelor in sistem door to door, pentru ca tu sa poti trimite acasa tot ce ai pregatit. Ne suni, ne dai adresa si de restul ne ocupam noi! Nu trebuie sa pierzi toata ziua asteptand autocarul pentru a face o surpriza placuta persoanelor apropiate tie ramase in Romania.

Avem spațiu mare amenajat special pentru bagaje. Avem posibilitatea sa mentinem o temperatura scazuta (10 grade C) la bagaje indiferent de anotimp pentru nu se strica alimentele de la caldura.

Avem grija ca bagajele sau coletele trimise din Anglia in Romaniale sa ajunga cat mai repede, complete si fara daune, la personale dragi tie.

Din acest motiv nu le mutam dintr-un microbuz în altul, nu le distrugem, nu le udam de la ploaie, nu le murdărim de noroi si nici nu le lasam pe mana curierilor de la alte firme. Noi le predam personal la destinatie in mod nu exista riscul ca tu să rămâi fără cadourile pentru cei dragi.

Ce iti punem la dispozitie pentru a avea o calatorie confortabila?

Microbuzele Mercedes sunt dotate din fabrica cu echipamente de ultima generatie pentru siguranta si cu elemente optionale pentru a spori confortul: – AC, televizor, scaune comode, spatiul de la picioare este marit . In timpul iernii pentru a mentine un confort termic in microbuz folosim un sistem de incalzire rapida de tip sirocou, independent de sistemul standard de incalzire al masinii. Chiar daca soferul reduce caldura oferita de masina, tu nu vei ingheta si nici nu trebuie sa te invelesti cu paturi.

Din ce judete putem putem transporta pachete si de unde poti calatori cu noi, pe ruta Anglia Romania si retur?

Transport Romania Anglia

IASI – Targu Frumos-Pascani-Roman –

BACAU – Barlad – Podu-Turcului –

TECUCI – Marasesti – Panciu – Adjud –

ONESTI – Targu Secuiesc –

BRASOV – Fagaras – Vestem –

SIBIU – Sebes – Alba – Orăștie –

DEVA – Faget – Lugoj –

TIMIȘ – Arad.

Transport Anglia Romania

LONDRA (Watford, St. Albans, Edgware, Harrow, Wembley, Hayes, Twickenham, Richmond, Mitcham, Sutton, Epsom, Croydon, Bromley, Brixton, Fulham, Bexleyheath, Swanley, Dartford, Woolwich, Stratford,Walthamstow, Barking, Ilford, Seven Kings, Romford, Dagenham, Chigwell, Enfield) – LUTON – SLOUGH – HEMEL HEMPSTEAD – HARLOW – GRAYS – BASILDON – ROCHESTER – MAIDSTONE – ASHORD – FOLKESTONE

  • Aer condiționat
  • Direct la adresa
  • Internet Wi-fi