Sănătate. Top 5 aplicaţii de mobil pentru slăbit. Cum te ajută ele?

Aplicatii slabit

Top 5 aplicaţii de mobil pentru slăbit. Cum te ajută ele?

aplicatii slabit

De Ioana Maroşan Dacă vrei să găseşti o motivaţie puternică pentru a scăpa de kilogramele în plus poţi să-i dai aplicatii slabit şansă telefonului tău şi te va ajuta enorm! Smartphone-ul tău se va transforma rapid în cel mai important partener care te va susţine mereu în lupta cu kilogramele în plus.

blog de tehnologie

Dacă descarci aplicaţiile cele mai bune poţi să te descurci mult mai uşor cu dieta şi să nu te mai înfometezi niciodată. Iată cinci dintre cele mai bune aplicaţii pe care le poţi descărca gratuit: Locul 1. Aplicaţia Noom Coach Noi îţi recomandăm să încerci aplicaţia Noom Coach care îţi va fi de un real folos pentru a cunoaşte lucruri elementare despre valoarea calorică a fiecărui aliment. Vei descoperi cu uimire cât de uşor poţi să calculezi caloriile aplicatii slabit care le consumi zilnic şi vei fi mai responsabilă atunci când alegi un anumit produs din comerţ.

Cu ajutorul acestei aplicaţii vei constata că poţi să aplicatii slabit mult, fără să te înfometezi, atâta vreme cât optezi pentru alimentele care trebuie.

Cele mai bune aplicații pentru slăbit – Lose It

Noom Coach este o aplicaţie gratuită pentru iPhone și Android. Locul 2.

aplicatii slabit

Aplicaţia Lose it! Este considerată a fi una dintre cele mai cunoscute aplicaţii pentru slăbit, fiind potrivită pentru orice utilizator.

aplicatii slabit

După ce adaugi sexul, înalţimea şi greutatea actuală, dar şi cea dorită, îţi calculează un plan de dietă cu numărul de calorii pe care ar trebui să îl consumi zilnic.

De asemenea, îţi oferă şi rezultate săptămânale. Lose it!

aplicatii slabit